Gå til sidens indhold

Københavns Byret

14 sep 2021

Københavns Byret

Forlængede sagsbehandlingstider ved anlæggelse af civile sager

På grund af personalejusteringer kan Byrettens brugere desværre for tiden opleve en forlænget sagsbehandlingstid på op til 30 dage fra de anlægger en civil sag til sagen bliver godkendt på www.minretssag.dk.

Byretten arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiden og er ved, at ansætte de fornødne medarbejdere.  Det vil dog tage noget tid inden sagsbehandlingstiden for godkendelse af civile sager er nede på et normalt niveau. 

Jeg håber, at Byrettens brugere vil acceptere, at medarbejderne gør alt hvad de kan for at få sagerne behandlet, ligesom jeg håber, at alle vil udvise den fornødne tålmodighed og forståelse for medarbejdernes svære situation.  

Søren Axelsen

Retspræsident