Gå til sidens indhold

Retten i Næstved

Retten i Næstved

Her finder du informationer om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du er indkaldt som vidne i en retssag ved Retten i Næstved.

Hvis du skal vidne har du modtaget en vidneindkaldelse i din e-Boks. Her vil alle praktiske informationer som mødetidspunkt, retslokale m.m. fremgå.

Det er vigtigt, at du ankommer til retten i god tid, selv om der kan opstå ventetid. Der er ikke fast adgang- og sikkerhedskontrol ved Retten i Næstved, men retten kan indføre det midlertidigt i særlige tilfælde, hvis man skønner, det er nødvendigt.

Retten bruger videoovervågning i retsbygningen og på udendørsarealerne.

Retten i Næstved består af en enkelt retsbygning. Hvis du skal møde personligt i retten, skal du henvende dig i informationen. Informationen ligger lige indenfor når du er kommet ind i bygningen, når du er kommet indenfor.

Hvis du er i tvivl om noget, skal du kontakte den afdeling, du er blevet indkaldt af.

Mere info om det at vidne 

Alle øvrige oplysninger om det at være vidne i retten, er generelt gældende for alle vidner i Danmark. Det kan du læse mere om på den fælles side for Danmarks Domstole. Her kan du fx få svar på, hvordan din vidneforklaring foregår inde i retslokalet samt hvilke pligter og ansvar, der følger med at skulle vidne i retten.
Gå til Danmarks Domstoles fællesside

Sidst opdateret: 23. april 2024