Gå til sidens indhold

Sø- og Handelsretten

04 dec 2020

Sø- og Handelsretten

Fysiske retsmøder mv. gennemføres som planlagt

Sø- og Handelsretten gennemfører fortsat fysiske retsmøder mv. som planlagt

Sundhedsmyndighederne har indført en række lokale restriktioner og tiltag i 17 kommuner i Hovedstadsområdet med virkning fra mandag den 7. december 2020 til foreløbig 2. januar 2021.

Domstolene er ikke omfattet af restriktionerne, men domstolenes krisestab og retspræsidenterne ved de enkelte berørte retter har nøje overvejet, om tiltagene lokalt bør have konsekvens for afviklingen af fysiske retsmøder mv.

Afvikling af retsmøder mv. er en samfundskritisk opgave, og da retslokalerne og de tilhørende faciliteter i Sø- og Handelsretten er indrettet efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger, gennemføres fysiske retsmøder mv. fortsat som planlagt.