Retten i Aalborg

Billedet viser Tinghuset i Aalborg udefra

Aktuelt, herunder om Corona

Fra denne side kan du få adgang til nyheder og domsresuméer fra Retten i Aalborg. Du kan også læse mere om den gradvise genåbning og Corona.

Praktiske forhold

Her kan du finde informationer om parkering, adgangsforhold, bankoplysninger, wi-fi og lignende. Du kan også se listen over rettens boligdommere.

Notarbooking

Notaren bekræfter underskrifter på testamenter og andre juridiske papirer, fx fremtidsfuldmagter.

Rådgivning

Retten i Aalborg tilbyder ikke juridisk rådgivning. Vi har lavet en oversigt over rådgivningsmuligheder inden for rettens geografiske område.

Brug retten

Retten i Aalborg hjælper borgerne i mange svære situationer, fx dødsfald, arv, gæld, konflikter, inkasso eller uenighed om børnene.

Blanketter

Se den samlede liste over blanketter og vejledninger fra Danmarks Domstole. Udfyldte blanketter skal typisk afleveres til den lokale byret.

Ekstraordinære telefon- og ekspeditionstider

På grund af situationen med Coronavirus er det kun muligt at få foretaget en notarforretning, hvis der på forhånd er booket en tid hertil.

Som en forsøgsordning er det muligt at booke en tid hos notaren i tidsrummet fra kl. 15.00 til kl. 17.30 på følgende dage:

  • 7. oktober 2020
  • 4. november 2020
  • 2. december 2020

Kontakt og åbningstider

Adresse

Retten i Aalborg
Badehusvej 17
DK-9000 Aalborg

Telefon 99 68 84 00

EAN-nr. 5798 000 162006

Åbningstider

Mandag til fredag fra kl. 08.30 til kl. 15.00.

Retten har lukket på helligdage, Grundlovsdag samt den 24. og den 31. december.

Gå til kontaktoplysninger

Mere information om dine handlemuligheder

Her kan du få mere information om, hvad du skal gøre i forbindelse med fx dødsfald i familien, skilsmisse, bodeling, gældssanering eller andet. Du kan også læse mere om, hvordan man anlægger en civil retssag, og om hvilke typer sager du som borger eller virksomhed i Danmark har mulighed for at anlægge mod andre borgere eller virksomheder.

Se alle emner