Gå til sidens indhold

Østre Landsret

09 sep 2021

Østre Landsret

Straffedom i sagen om Ocean Club

Østre Landsret stadfæster straffedom i sagen om Ocean Club

Østre Landsrets 23. afd. har den 9. september 2021 afsagt dom i en straffesag mod to personer med tilknytning til den nu lukkede restaurant Ocean Club i Nordhavnen i København. Landsretten tiltrådte i det væsentlige byrettens bevisvurdering i sagen og stadfæstede byrettens strafudmåling i forhold til begge personer.

Ocean Club kom i offentlighedens søgelys i forbindelse med DR’s program Kontant, der kunne berette om adskillige brudepar, som havde booket stedet og forudbetalt herfor, men som efterfølgende erfarede, at restauranten allerede var booket til anden side, og at indbetalingerne ikke ville blive refunderet.

Sagen har været behandlet af landsrettens 23. afdeling under sagsnummer S-887-20.