Gå til sidens indhold

Sø- og Handelsretten

07 jan 2021

Sø- og Handelsretten

Retsmøder gennemføres fortsat

Sø- og Handelsretten gennemfører fortsat fysiske retsmøder mv.

Pga. COVID-19 pandemien har regeringen og sundhedsmyndighederne indført en række restriktioner og sundhedsmæssige tiltag, der senere er forlænget og skærpet flere gange og foreløbig gælder til den 5. april 2021.

Domstolene er ikke omfattet af disse restriktioner, men domstolenes fælles krisestab og retspræsidenterne ved de enkelte retter overvejer nøje og løbende eventuelle konsekvenser for afviklingen af fysiske retsmøder mv.

Afvikling af retsmøder mv. er en samfundskritisk opgave, og da retslokalerne og de tilhørende faciliteter i Sø- og Handelsretten er indrettet efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger, gennemføres fysiske retsmøder mv. fortsat som planlagt, medmindre der gives anden besked i den enkelte sag.

Se nærmere informationer under ’Praktiske forhold og COVID-19’    

Se nyheder om domstolenes håndtering af COVID-19 på domstol.dk