Gå til sidens indhold

Retten i Lyngby

Billedet viser rettens indgang og facade

Corona: sagsafvikling i retten

Her finder du vigtig information til alle brugere ved Danmarks Domstole ved genåbning af retterne

Praktiske forhold

Her kan du finde informationer om parkering og adgangsforhold, forplejning, bankoplysninger, wi-fi og lignende.

Notar

En notar er en person, der kan bekræfte underskrivning af testamenter og andre dokumenter. Oftest drejer notarforretningen sig om testamenter.

Rådgivning og vejledninger

Retten i Lyngby tilbyder ikke juridisk rådgivning. Vi har lavet en oversigt over rådgivningsmuligheder inden for rettens geografiske område.

Advokater og boligdommere

Her finder du blandt andet en oversigt over retskredsens beneficerede advokater, bobestyrere m.m.

Blanketter

Se den samlede liste over blanketter og vejledninger fra Danmarks Domstole. Udfyldte blanketter skal typisk afleveres til den lokale byret.

Vigtig information om Retten i Lyngby

Anbefaling om gyldigt coronapas og krav om mundbind

COVID-19 har fra den 11. november 2021 igen status som samfundskritisk sygdom.

Fra og med mandag den 6. december 2021 og indtil videre anbefaler vi, at du har et gyldigt coronapas, når du skal besøge retten. Det er samtidigt et krav, at du bærer mundbind, når du befinder dig i retsbygningens venteområder.

Brugere og ansatte skal fortsat kunne færdes trygt i retten, og retten følger derfor sundhedsmyndighedernes råd om smitteforebyggelse. Alle, der kommer i retten, skal således følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde afstand til personer, hvor det er muligt, ligesom man skal følge rettens anvisninger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd. Det betyder blandt andet, at man skal spritte hænder ved indgangen til retslokaler.

Retten anmoder herudover om, at domsmænd, nævninger og sagkyndige retsmedlemmer ved fremmøde også skal kunne forevise coronapas. Brugere (både professionelle brugere og andre brugere som fx parter og vidner) samt tolke opfordres til at lade sig teste for COVID-19, inden de skal møde i retten, hvis ikke de er i besiddelse af et coronapas som vaccineret eller tidligere smittet.

Husk at kontakte retten og melde afbud, hvis du er testet positiv for Covid-19.

Du må ikke møde i retsbygningen, hvis du har symptomer på Covid-19. Retten kan afvise personer, der udviser symptomer på Covid-19.

Kontakt og åbningstider

Adresse

Retten i Lyngby
Lyngby Hovedgade 96
DK-2800 Kgs. Lyngby

Åbningstider

Mandag til fredag 08.30-15.00.

 

Retten har lukket på helligdage, Grundlovsdag og den 24. og 31. december.

 

 

Parkering

Læs om parkering ved retten her.

Kontakt Retten i Lyngby

RB1 Polychrome af billedkunstner Nat Bloch Gregersen

Retten har fået installeret permanent udsmykning af et lys-værk på en 9 meter høj væg i indgangspartiet til retten og på en mindre væg i et af rettens venteværelser. Gennem indgangspartiets høje glasvægge er værket synligt både inde- og udefra. Værket er udført af billedkunstner Nat Bloch Gregersens og er medfinansieret af Statens Kunstfond. Fotos: Malle Madsen ©

RB1 Polychrome af billedkunstner Nat Bloch Gregersen