Gå til sidens indhold

Forud for hver release inviterer Straffe- og skifteprogrammet til en række tekniske orienteringsmøder for alle interesserede.

Straffe- og skifteprogrammet afholder løbende tekniske orienteringsmøder for at informere brugere om fremdriften i forhold til udviklingen af tekniske snitflader og lignende for de enkelte releases.

De tekniske orienteringsmøder er særligt relevante for forretningsudviklere hos kreditorer og debitorer, der har krav og tilgodehavender til virksomheder under tvangsopløsning og advokater, der behandler sager om tvangsopløsninger, herunder repræsentanter fra systemleverandører af systemer, der skal integrere til Skifteportalen. Mødernes primære fokus er på system-til-system-tilslutning og information om API-specifikationer.

Hvis du vil se oplæg og videoer fra tidligere afholdte møder, kan du finde det her

Hvis du har ønsker til emner eller input til møderne, er du velkommen til at kontakte os på ssp-api@domstolsstyrelsen.dk 

Du kan tilmelde dig møderne ved at klikke på linkene:

Der vil blive meldt nye datoer for kommende tekniske orienteringsmøder hurtigst muligt.

Møderne afholdes over Microsoft Teams.

Sådan tilmelder du dig
  • Klik på linket under den ønskede fremvisning i boksen til højre
  • Klik dernæst på den downloadede ICS-fil. Herefter dukker en kalenderinvitation op
  • Tryk ”deltager”. Du er nu tilmeldt mødet.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du i stedet sende en mail til Straffe- og skifteprogrammets fælles mail: straffeskifte@domstolsstyrelsen.dk. Skriv til os, hvilket møde du gerne vil deltage i, så sender vi en invitation.

Mødet optages

Vi gør opmærksom på, at det tekniske orienteringsmøde optages med henblik på at lave en Q&A samt en videooptagelse af oplægget, der publiceres på domstol.dk.

Hvis man ønsker at stille et spørgsmål, men ikke ønsker at ens stemme skal fremgå af optagelsen, kan man skrive sit spørgsmål i chatten. 

Når du deltager i mødet, vil dit brugernavn (det navn du angiver, når du logger ind i mødet) fremgå af en deltagerliste inde i mødet. Ligeledes vil dit brugernavn fremgå, hvis du benytter dig af chat-funktionen i løbet af fremvisningen. Billede og lyd er slået til i mødet, medmindre du slår dit kamera eller din mikrofon fra under mødet.

Du kan læse Domstolsstyrelsens privatlivspolitik på domstol.dk via dette link

Sidst opdateret: 15. februar 2024