Gå til sidens indhold

Retten i Viborg

15 jan 2021

Retten i Viborg

4 mænd idømt strenge fængselsstraffe for omfattende og organiseret narkotikakriminalitet

Retten i Viborg har den 15. januar 2021 afsagt dom i SS 3107/2020

Fire mænd på 27, 29, 28 og 21 år er i dag ved Retten i Viborg blevet idømt fængselsstraffe på henholdsvis 8 år, 7 år og 2 måneder, 8 år og 9 år for bl.a. organiseret narkotikakriminalitet. De fire mænd er således dømt for i forening gennem en længere periode at have besiddet og overdraget ikke under 3,2 kg kokain, mens den 27-årige og den 29-årige tillige er dømt for i forening i samme periode også at have besiddet og overdraget ikke under 200 kg hash. Ud over at være dømt for handel med kokain er den 28-årige også dømt for bl.a. indbrudstyveri, mens den 21-årige også er dømt for bl.a. grov vold, forsøg på røveri og husfredskrænkelser, der direkte kan henføres den organiserede kokainhandel, og forsætlig fareforvoldelse. Den 29-årige og den 28-årige blev desuden udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt.