Gå til sidens indhold

17 feb 2021

Danmarks Domstole

Rigsretten har fået en hjemmeside

Hjemmesiden rigsretten.dk informerer om Rigsretten og dens arbejde.

Den 2. februar 2021 besluttede Folketinget at rejse en rigsretssag mod forhenværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg. På grund af den store interesse har Rigsretten lanceret en hjemmeside med information om Rigsretten og den kommende rigsretssag.

På hjemmesiden kan du finde navnene på Rigsrettens dommere – både højesteretsdommerne og de folketingsvalgte dommere. Du kan se det lovmæssige grundlag for Rigsretten. Og du kan finde beslutningsgrundlaget for at rejse en rigsretssag mod forhenværende minister Inger Støjberg.

Siden vil blive opdateret løbende med information om berammede retsmøder mv. Du finder siden her www.rigsretten.dk.