Gå til sidens indhold

Retten i Randers

17 maj 2023

Retten i Randers

Nævningesag i drabssag fra Djursland

Retten i Randers har modtaget anklageskrift i sag mod fire personer, der blandt andet er tiltalt for drab af en 40-årig mand på Djursland i juli sidste år. Nævningesagen er berammet i perioden fra den 2. juni 2023 til den 23. juni 2023.

Der er kun et begrænset antal tilhørerpladser, som fortrinsvis tildeles pårørende og dernæst journalister.

Retten opfordrer tilhører til at møde frem i god tid, inden retsmøderne starter.

Af hensyn til det begrænsede antal tilhørerpladser, vil det være muligt for journalister forud for den første retsdag at kontakte byrettens retsafdeling, afdelingsleder Charlotte Hviid, chh@domstol.dk, med henblik på at reservere plads.

Der vil dog fortsat ikke være nogen garanti for, at der er ledige tilhørerpladser til alle.