Gå til sidens indhold

Retten i Nykøbing Falster

15 maj 2020

Retten i Nykøbing F.

Dom i sag om vold mod dørmand mv

8 måneders fængsel for blandt andet vold mod dørmand og kast med sten mod rutebus

Retten i Nykøbing Falster har den 14. maj 2020 fundet en 24-årig mand fra Nakskov skyldig i på hensynsløs måde at volde nærliggende fare for andres liv eller førlighed ved den 1. oktober 2018 på Perlestikkergade i Nakskov at have kastet en sten imod en rutebus, hvorved ruden i førersiden blev knust, og stenen røg ind i bussen i kort afstand fra chaufførens hoved. Han blev tillige dømt for vold mod en dørmand begået den 8. marts 2020 foran et diskotek i Nakskov. Herudover blev manden dømt for to overtrædelser af færdselsloven. Manden havde nægtet sig skyldig men en enig domsmandsret fandt ham på baggrund af bevisførelsen skyldig og idømte ham fængsel i 8 måneder, der også inkluderer en reststraf fra en tidligere prøveløsladelse.

Manden modtog dommen.