Gå til sidens indhold

Retten i Nykøbing Falster

10 sep 2020

Retten i Nykøbing F.

Dom i sag om blandt andet handel med narko

11 års fængsel for blandt andet omfattende handel med narkotika

Retten i Nykøbing Falster har den 4. september 2020 fundet en 25-årig mand fra Sydsjælland skyldig i omfattende handel med hash, kokain og amfetamin i perioden fra april 2019 til sin anholdelse den 25. november 2019 samt for våbenbesiddelse under skærpende omstændigheder. Han blev herudover sammen med en 32-årig mand med tilknytning til Bandidos dømt for grov vold, frihedsberøvelse og afpresning. Der blev herudover også domfældt for en række mindre forhold. Den 32-årige blev idømt fængsel i 2 år og 6 måneder samt et opholdsforbud i 5 år.  Begge mænd har siddet varetægtsfængslet siden deres anholdelse den 25. november 2019. Begge ankede dommen til frifindelse.

Retten bestemte efter domsafsigelsen, at begge mænd skal forblive varetægtsfængslet.