Gå til sidens indhold

Retten i Svendborg

Retten i Svendborg

Her bor vi

Retten i Svendborg blev i sommeren 2016 samlet i et helt nybygget tinghus på Christiansvej. Retsbygningen med sine funktionelle retssale, moderne hjælpemidler og gode faciliteter for publikum danner en rigtig god ramme om arbejdet med at sikre brugerne ret og retfærdighed, Retsbygningen, der er på ca. 4.000 kvadratmeter, indeholder 7 retssale, en særlig afdeling for børnene og til brug for mægling, samt en række andre mødelokaler. Du kan se mere om børnenes del af tinghuset her. Desuden er der en information placeret lige ved hovedindgangen til retsbygningen.

Som bruger af Retten i Svendborg kan du henvende dig i informationen, hvor rettens personale gerne viser dig til rette i retsbygningen og hjælper dig med de spørgsmål, som du har. 

Vi lægger vægt på

”Retten er meget bevidst om, at vi er en del af lokalsamfundet, som vi vil vise åbenhed og yde en god service. Vi opfatter os selv som Brugernes tinghus. Vores afgørelser skal have høj kvalitet, og vi ønsker at vise åbenhed og kommunikere om rettens arbejde, både via vores pressekontaktdommer, i domsresuméer, og når skoleklasser eller andre er på besøg i retten. Vi arbejder for at skabe værdi for vores brugere og for samfundet.

Vi synes desuden, at det er vigtigt, at Retten i Svendborg er en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, der tager et ansvar. Vi arbejder med trivsel og vores samarbejdsformer, ligesom vi konstant er i gang med kompetenceudvikling.”

Anni Højmark, retspræsident

Sidst opdateret: 10. marts 2021