Gå til sidens indhold

Ungdomskriminalitetsnævnet

Ungdomskriminalitetsnævnet

Her kan du læse Ungdomskriminalitetsnævnets årsberetninger

Du kan i nævnets årsberetninger læse om nævnets organisering og sagsbehandling. 

Du kan i Ungdomskriminalitetsnævnets årsberetning 2019 (pdf) læse om den lovgivningsmæssige ramme for nævnet, nævnets organisering, opstartsperioden og den første nævnspraksis.

I nævnets årsberetning 2020 (pdf) kan du læse mere om nævnets praksis i anbringelses- og genindbringelsessager, ligesom du blandt andet kan læse om straksreaktioner og forbedringsforløb med kontaktperson.

I nævnets årsberetning 2021 (pdf) kan du blandt andet læse mere om nævnets praksis i anbringelsessager med særligt fokus på sikrede rammer og om sager vedrørende unge med tilknytning til kriminelle grupperinger, ligesom der er konkrete eksempler på, hvordan nogle fastsatte foranstaltninger er forløbet.

I 2022 blev de første større lovændringer af ungdomskriminalitetsloven vedtaget. Du kan i nævnets årsberetning 2022 (pdf) læse om ændringerne. Du kan også læse mere om anbringelses- og genindbringelsessager, nævnsmødets betydning og forløb, herunder betragtning fra nogle nævnsmedlemmer fra politiet, ligesom en børnesagkyndig psykolog kommer med sit perspektiv på foranstaltninger i skoleregi.

 

Sidst opdateret: 01. maj 2024