Gå til sidens indhold

Østre Landsret

25 feb 2021

Østre Landsret

Nets-dom om gebyrer

Onsdag den 17. februar 2021 afsagde Østre Landsret en dom om, at Nets har taget urimeligt høje gebyrer fra netbutikkerne, når forbrugerne har betalt med dankort. Dommen blev offentliggjort på Østre Landsrets hjemmeside i en version, hvor en række oplysninger om Nets er overstreget elektronisk. Efterfølgende har det vist sig, at det er muligt at fjerne de elektroniske overstregninger af de fortrolige oplysninger om Nets’ forretningsforhold.

Den pågældende version af dommen var tilgængelig på hjemmesiden i tidsrummet 10.30-16.40 den 17. februar 2021. Personer, som har hentet dommen i det tidsrum, skal være opmærksom på, at det efter omstændighederne vil være i strid med lov om forretningshemmeligheder at offentliggøre, videregive eller på anden vis anvende den pågældende version af dommen og de i dommen markerede fortrolige oplysninger. Såfremt der er taget kopier af dommen, bør kopierne derfor slettes straks.

Spørgsmål herom kan rettes til sekretariatschef i Østre Landsret Ellen Busck Porsbo